Relining til effektiv renovering af kloak

Hos Laigaard Kloakservice tilbyder relining. der er en effektiv metoder når du skal have renoveret dit kloaksystem helt uden opgravning, støj og det kan udføres imens du bliver boende i din bolig. Der er mange der forbinder kloakarbejde med store udgravninger og genhusning, men sådan behøver det ikke at være. Hvis der er brud eller andre skader på dine kloakrør så kan relining være nok til at løse problemet.

Hvis man mistænker fejl på ens kloaksystem eller vi skal have fastslået omfanget af skaden på kloakledningerne, så kan man med fordel gøre brug af tv-inspektion.

RELINING – ENKELT, EFFEKTIVT OG ØKONOMISK

Det danske kloaksystem er generelt i en dårlig forfatning. Men det er dyrt og kompliceret at udskifte de gamle ledninger med nye. Og ofte er det heller ikke nødvendigt. Relining er et godt alternativ, som kan forlænge levetiden på f. eks. spildevands- og regnvandsledninger med mange år – og vel at mærke til en væsentlig lavere pris, end det koster at installere nyt.

Med relining sprøjter man kloakrørene med polyuretan så de får en helt ny belægning på indersiden. Når man laver relining af kloakrør så renser/fræser man først rørene så man får en ren overflade, så behandling kan klæbe ordentligt til rørene.
Når man har renset/fræset rørene bliver de spulet efter og derefter tørres de grundigt så de er klar til behandling.

Når relining er færdig vil man allerede efter et par timer kunne gøre brug af afløbene igen.

Relining er ikke kun effektiv, når hele ledningsforløb skal renoveres. Metoden kan også anvendes, hvis der er tale om begrænsede brud på en i øvrigt intakt ledning.

Indhent et tilbud på relining

Hos Laigaard Kloakservice står vi altid klar til at hjælpe dig med dine kloakopgaver. Vi kører ud til private, såvel som erhvervsdrivende og det offentlige – og hjælper med relining i områderne når Herning.

Du kan ringe på telefon 40 18 69 19 eller sende os en email på lars@laigaard.dk, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Har du spørgsmål til os?