Kvalitetssikring

Indsæt Tekst

Hos Laigaard kloakservice udfører vi TV inspektion af afløbssystemer i op til Ø600 mm for at vurdere og dokumentere rørenes tilstand. Vi anvender forskellige kameraer alt afhængig af situationen og optager både billeder og video i den givne situation. Derudover udarbejdes en rapport.

Med denne dokumentation står du bedre stillet overfor dit forsikringsselskab, hvis uheldet er ude, og du ønsker erstatning for evt. skader.

Laigaard Kloakservice ApS er certificeret under
”KTVI – Kloakmestrenes TV-Inspektion”

HVAD ER TV INSPEKTION

TV inspektion er en undersøgelse af kloakrørene som er udføres ved brug af et kabelført kamera. Det gør det nemt at se hvad der kan være af fejl, brud eller skader på kloaksystemet.

Man fører et kamera ned i kloakrørene som så kører igennem rørene imens den filmer det hele. Operatøren kan se alt hvad der sker på en skærm og på den måde laver man nemt en fuld rapport over tilstanden af kloakken eller fastslår omfanget af skader og hvordan de løses.

Fordele ved TV Inspektion

Den største fordel ved TV inspektion af kloakken er at man nemt og helt uden store udgravninger kan finde frem til skaden og vurdere hvilken type renovering der er bedst. Det kunne f.eks være punktreparation, strømpeforing, relining, eller noget helt andet.

Men ved at gøre brug af TV inspektion kan man i mange tilfælde finde frem til skaden, samt udbedre den helt uden udgravninger. Der er derfor store besparelse for vores kunder når vi laver TV inspektion for at få overblik over skaderne.

HVORNÅR KAN DER VÆRE BRUG FOR TV-INSPEKTION

TV inspektion er kan med fordel bruges i forbindelse med alle typer af kloakskader. Det har dog sine klare fordele til følgende opgaver:

  • Forsikringssager
  • Fejlfinding, sporing og lokalisering
  • Rotteskader
  • Tilstandsrapporter
  • Ejendomshandel

Vi laver altid fyldestgørende rapporter når vi laver TV inspektion, og disse kan med fordel bruges i forbindelse med ejendomshandel, hvor de vil indgå i en eventuel tilstandsrapport.

Derudover kan der i forsikringssager også være brug for dokumentation af omfanget af skaderne.

VI STÅR KLAR TIL AT LAVE TV-INSPEKTION AF DIN KLOAK

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud på TV-inspektion af din kloak så kan du kontakte os på 40 18 69 19 eller udfylde vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til os?